Увійти   |  Зареєструватися  |  Допомога  |  Карта каталогу  
Товарна матриця- незалежний Інтернет-каталог ринку товарів масового попиту для споживачів та професіоналів
Приклад: штрих код - 48005870000842 Розширений пошук
Капсули "Стевія", ТМ "California Gold Nutrition", 237мл.
0898220006915
Капсули "Вітамін К2", ТМ "Carlson Labs", 60шт.
0088395010002
Підсвітлююча олія для обличчя, "Rosehip & Cranberry", ТМ "Derma E", 30мл.
0030985014402
Капсули "Ribose Packets To Go!", ТМ "Carlson Labs", 30шт.
0088395088247
Сироп від кашлю, без алкоголю, натуральний ягідний смак "Formula 3", ТМ "ChildLife", 118,5мл.
0608274109506
Натуральний мінеральний сонцезахисний крем, "Sun Care", фактор захисту SPF 30, ТМ "Derma E", 56гр.
0030985004205
Вітаміни "First Defense", ТМ "ChildLife", 118,5мл.
0608274101500
Ковбаса варено-копчена "Сервелат", ТМ "Ювiлейний" Премiум, 80 гр.
4823022604454
Пошук на порталі GoodsMatrix

Skip Navigation Links
Про проект
Каталог товарів
Тематичні розділи товарів
Останні відео-ролики
Комерційні пропозиції
Останні відгуки
Організації
Люди
Бренди
Організації контролю якості
Конкурси
Експертизи
Корисна інформація
Новини продуктового ринку
Аналітичні огляди
Астралогія харчування
Тлумачний словник споживача
Контактна інформація
Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
Skip Navigation Links

Вартість яловичини в Україні продовжує зростати

Через зниження поголів'я великої рогатої худоби в Україні зростає вартість яловичини. Про це під час прес-конференції розповів заступник генерального директора Української аграрної конфедерації (УАК) Олександр Ярославський.

"Вартість яловичини традиційно росте зі швидкістю 6-7% на рік. Причина - зниження поголів'я великої рогатої худоби, так само як і корів. Природно, що через зниження пропозиції ціна підвищується. Ще один чинник, який впливає на кількість яловичини, яка є на ринку України, - це її активний експорт, чим теж знижується пропозиція ", - сказав експерт.

Також А. Ярославський повідомив, що в 2010 р. в складній ситуації опинилися і виробники свинини. "Закупівельні ціни через збільшення свиней впали, рентабельність виробництва свинячого м'яса була негативною. З кожної заробленої гривні виробники отримали всього 74 копійки", - зазначив експерт.

У зв'язку з цим, за словами А. Ярославського, можна очікувати підвищення вартості свинини, оскільки виробники будуть намагатися надолужити згаяне.

За матеріалами УНН

На жаль, поки немає відгуків про цю статтю

Будь ласка,  зареєструйтесь  і увійдіть до системи , щоб залишати повідомлення


Мы в Twitter Мы в Facebook Мы в VK Мы в Instagram
© 2005-2019,Goods Matrix ®, ТОВ «Гудс Матрикс» Державний патент на винахід N2372656
Політика конфіденційності, Правова інформація, Зворотній зв'язок, Рекламодавцям