Увійти   |  Зареєструватися  |  Допомога  |  Карта каталогу  
Товарна матриця- незалежний Інтернет-каталог ринку товарів масового попиту для споживачів та професіоналів
Приклад: штрих код - 48005870000842 Розширений пошук
Ковбаса напівкопчена "Салямi Мисливська" 1 сорту, ТМ "Самобранка", 350 гр.
4823022603389
Шинка "Любительська" першого гатунку, ТМ "Петрович", 400 гр.
4823022602344
Капсули "чоловічі пробіотики", ТМ "Carlson Labs", 60шт.
0088395651205
Сніданок сухий, каша вівсяна "асорті з клітковиною", ТМ "Вівсяночка", 400гр.
4820039840691
Ковбаса напівкопчена першого сорту "Салямі коньячна", ТМ "Ювілейний", 80 гр.
4823022604492
Комплекс проти плям "Very Clear Astringent", ТМ "Derma E", 175мл.
0030985020373
Капсули "Вітаміни для Зору", ТМ "Carlson Labs", 180шт.
0088395048425
Сосиски "Дитячі" варені, вищий сорт, ТМ "Ювілейний", 300 гр.
4823022604591
Пошук на порталі GoodsMatrix

Skip Navigation Links
Про проект
Каталог товарів
Тематичні розділи товарів
Останні відео-ролики
Комерційні пропозиції
Останні відгуки
Організації
Люди
Бренди
Організації контролю якості
Конкурси
Експертизи
Корисна інформація
Новини продуктового ринку
Аналітичні огляди
Астралогія харчування
Тлумачний словник споживача
Контактна інформація
Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
Skip Navigation Links

Вартість яловичини в Україні продовжує зростати

Через зниження поголів'я великої рогатої худоби в Україні зростає вартість яловичини. Про це під час прес-конференції розповів заступник генерального директора Української аграрної конфедерації (УАК) Олександр Ярославський.

"Вартість яловичини традиційно росте зі швидкістю 6-7% на рік. Причина - зниження поголів'я великої рогатої худоби, так само як і корів. Природно, що через зниження пропозиції ціна підвищується. Ще один чинник, який впливає на кількість яловичини, яка є на ринку України, - це її активний експорт, чим теж знижується пропозиція ", - сказав експерт.

Також А. Ярославський повідомив, що в 2010 р. в складній ситуації опинилися і виробники свинини. "Закупівельні ціни через збільшення свиней впали, рентабельність виробництва свинячого м'яса була негативною. З кожної заробленої гривні виробники отримали всього 74 копійки", - зазначив експерт.

У зв'язку з цим, за словами А. Ярославського, можна очікувати підвищення вартості свинини, оскільки виробники будуть намагатися надолужити згаяне.

За матеріалами УНН

На жаль, поки немає відгуків про цю статтю

Будь ласка,  зареєструйтесь  і увійдіть до системи , щоб залишати повідомлення


Мы в Twitter Мы в Facebook Мы в VK Мы в Instagram
© 2005-2020,Goods Matrix ®, ТОВ «Гудс Матрикс» Державний патент на винахід N2372656
Політика конфіденційності, Правова інформація, Зворотній зв'язок, Рекламодавцям