Увійти   |  Зареєструватися  |  Допомога  |  Карта каталогу  
Товарна матриця- незалежний Інтернет-каталог ринку товарів масового попиту для споживачів та професіоналів
Приклад: штрих код - 48005870000842 Розширений пошук
Капсули "Targeted Support", "Холестерол" 101, ТМ "California Gold Nutrition", 90шт.
0898220010400
Харчова добавка "L-цитрулін Порошок", 200гр.
0753950004375
Капсули "Вітамін А", 10000 МО, ТМ "Carlson Labs", 250шт.
0088395011221
Чистячі ватні диски для обличчя "Natural Tea Tree Oil", Оригінальний продукт, ТМ "Desert Essence", 50шт.
0718334220406
Каша вівсяна швидкого приготування "Казкове асорті", ТМ "Вівсяночка", 350гр.
4820039840547
Ковбаса варена "Куряча" першого сорту, ТМ "Ювiлейний", 500 гр.
4823022601729
Капсули з жиром з печінки тріски, низький вміст вітаміну A, натуральний смак, ТМ "Carlson Labs", 1000мг.
0088395013935
Каша на фруктозі "З малиною та вершками", ТМ "Вівсяночка", 40гр.
4820039840875
Пошук на порталі GoodsMatrix

Skip Navigation Links
Про проект
Каталог товарів
Тематичні розділи товарів
Останні відео-ролики
Комерційні пропозиції
Останні відгуки
Організації
Люди
Бренди
Організації контролю якості
Конкурси
Експертизи
Корисна інформація
Новини продуктового ринку
Аналітичні огляди
Астралогія харчування
Тлумачний словник споживача
Контактна інформація
Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
Skip Navigation Links

В Україні прогнозують зниження темпів зростання тваринництва

Зниження рентабельності виробництва всіх видів м'яса, яке очікується в 2011 році у зв'язку з істотним подорожчанням кормової складової, спричинить за собою зниження темпів зростання виробництва і подальший перерозподіл ринку.

Така інформація міститься в щорічному дослідженні УКАБ "Ведення аграрного бізнесу в Україні-2011", повідомила прес-служба асоціації.

За попередніми даними, зростання виробництва м'яса в 2011 році складе 3-4%, тоді як роком раніше цей показник досягав 7%. "Згідно з нашими розрахунками, виробництво м'яса в 2011 році складе 1930 тис. тонн у забійній вазі, причому частка м'яса птиці зросте до 56%, а частка яловичини скоротиться до 12% від загального виробництва м'яса. У загальній структурі ринку незмінною залишиться лише частка свинини - 32% ", - повідомляє директор агентства AgriSurvey, що є аналітичним підрозділом УКАБ, Тарас Гагагюк.

За словами Т. Гагалюк, низький рівень платоспроможності на внутрішньому ринку і висока собівартість виробництва основних видів м'яса призведуть до того, що розвиток буде спостерігатися у великих вертікалізованних компаніях, частка яких продовжує збільшуватися в загальній структурі. Якщо ще кількома роками раніше подібні компанії були типові лише для птахівництва, то з 2008-2009 рр.. почалося активне формування агрохолдингів з свинарським ухилом.

За матеріалами УНІАН

На жаль, поки немає відгуків про цю статтю

Будь ласка,  зареєструйтесь  і увійдіть до системи , щоб залишати повідомлення


Мы в Twitter Мы в Facebook Мы в VK Мы в Instagram
© 2005-2019,Goods Matrix ®, ТОВ «Гудс Матрикс» Державний патент на винахід N2372656
Політика конфіденційності, Правова інформація, Зворотній зв'язок, Рекламодавцям