Увійти   |  Зареєструватися  |  Допомога  |  Карта каталогу  
Товарна матриця- незалежний Інтернет-каталог ринку товарів масового попиту для споживачів та професіоналів
Приклад: штрих код - 48005870000842 Розширений пошук
Бальзам "Малина", ТМ "Desert Essence", 237мл.
0718334337081
Ковбаса варена "Фірмова з молоком" 1 сорту, ТМ "Самобранка", 500 гр.
4823022604430
Лосьйон для тіла і рук "Кокос", ТМ "Desert Essence", 237мл.
0718334337432
Ковбаса варено-копчена "Сервелат", ТМ "Ювiлейний" Премiум, 80 гр.
4823022604454
Шинка "Любительська", ТМ "Самобранка", 1500 гр.
4823022600371
Шампунь з олією жожоба "Зміцнюючий", ТМ "Desert Essence", 382мл.
0718334300627
Капсули "Targeted Support", "Кардіо" 101, ТМ "California Gold Nutrition", 60шт.
0898220010394
Ковбаса сирокопчена "Брауншвейгська" вищий сорт, ТМ "Ювілейний" Преміум", 400 гр.
4823022603693
Пошук на порталі GoodsMatrix

Skip Navigation Links
Про проект
Каталог товарів
Тематичні розділи товарів
Останні відео-ролики
Комерційні пропозиції
Останні відгуки
Організації
Люди
Бренди
Організації контролю якості
Конкурси
Експертизи
Корисна інформація
Новини продуктового ринку
Аналітичні огляди
Астралогія харчування
Тлумачний словник споживача
Контактна інформація
Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
Skip Navigation Links

В Україні прогнозують зниження темпів зростання тваринництва

Зниження рентабельності виробництва всіх видів м'яса, яке очікується в 2011 році у зв'язку з істотним подорожчанням кормової складової, спричинить за собою зниження темпів зростання виробництва і подальший перерозподіл ринку.

Така інформація міститься в щорічному дослідженні УКАБ "Ведення аграрного бізнесу в Україні-2011", повідомила прес-служба асоціації.

За попередніми даними, зростання виробництва м'яса в 2011 році складе 3-4%, тоді як роком раніше цей показник досягав 7%. "Згідно з нашими розрахунками, виробництво м'яса в 2011 році складе 1930 тис. тонн у забійній вазі, причому частка м'яса птиці зросте до 56%, а частка яловичини скоротиться до 12% від загального виробництва м'яса. У загальній структурі ринку незмінною залишиться лише частка свинини - 32% ", - повідомляє директор агентства AgriSurvey, що є аналітичним підрозділом УКАБ, Тарас Гагагюк.

За словами Т. Гагалюк, низький рівень платоспроможності на внутрішньому ринку і висока собівартість виробництва основних видів м'яса призведуть до того, що розвиток буде спостерігатися у великих вертікалізованних компаніях, частка яких продовжує збільшуватися в загальній структурі. Якщо ще кількома роками раніше подібні компанії були типові лише для птахівництва, то з 2008-2009 рр.. почалося активне формування агрохолдингів з свинарським ухилом.

За матеріалами УНІАН

На жаль, поки немає відгуків про цю статтю

Будь ласка,  зареєструйтесь  і увійдіть до системи , щоб залишати повідомлення


Мы в Twitter Мы в Facebook Мы в VK Мы в Instagram
© 2005-2018,Goods Matrix ®, ТОВ «Гудс Матрикс» Державний патент на винахід N2372656
Політика конфіденційності, Правова інформація, Зворотній зв'язок, Рекламодавцям