Увійти   |  Зареєструватися  |  Допомога  |  Карта каталогу  
Товарна матриця- незалежний Інтернет-каталог ринку товарів масового попиту для споживачів та професіоналів
Приклад: штрих код - 48005870000842 Розширений пошук
Мило з італійським лимоном "Відлущуюча дія", ТМ "Desert Essence", 155,5гр.
0718334312125
Крем для потрісканої шкіри, ТМ "Derma E", 56гр.
0030985089004
Харчова добавка "ДГК 500 з кальмара (Best DHA 500 from Calamari)", 500мг.
0753950002593
Колбаса напівкопчена "Імператорська", ТМ "Ювілейний", 550 гр.
4823022604850
Біологічна добавка "Лісовий мед манука, Актив 15+", 340 гр .
0726635121148
Каша "Вівсяна з лісовими ягодами", ТМ "Вівсяночка", 300гр.
4820039840905
Пластівці, ТМ "Сила Геркулеса", вівсяні №1, 800 гр.
4820086200011
Пом'якшувальна олія для тіла і масажу, "Cuddle Buns", ТМ "Desert Essence", 118мл.
0718334341019
Пошук на порталі GoodsMatrix

Skip Navigation Links
Про проект
Каталог товарів
Тематичні розділи товарів
Останні відео-ролики
Комерційні пропозиції
Останні відгуки
Організації
Люди
Бренди
Організації контролю якості
Конкурси
Експертизи
Корисна інформація
Новини продуктового ринку
Аналітичні огляди
Астралогія харчування
Тлумачний словник споживача
Контактна інформація
Тлумачний словник споживача: Вершки
А Б В Г, Ґ Д Е, Є Ж З И, І, Ї К Л М Н О П Р С Т У, Ф Х
Ц Ч, Ш, Щ Ю, Я
В’язь Великдень Висівки Вода дистильована Вода питна
Ванілін Великодні яйця Вівсяна камедь Е411 Вода мінеральна Вода підготовлена
Ваніль Вермут Віскі Вода мінеральна лікувальна Волоський горіх
Ванільний цукор Вершки Вода Вода мінеральна лікувально-столова Вусач
Варенец Вино Вода артезіанська питна Вода мінеральна столова Вустерський соус
Вафлі
Вершки - молочний продукт, який вироблений з молока і (або) молочних продуктів, представляє собою емульсію жиру і молочної плазми і масова частка жиру в якому становить не менше ніж 9 відсотків

Відмінні особливості складу вершків в порівнянні з молоком - більша кількість жиру і меншу кількість води.

Види вершків

  • сирі - вершки, що не піддавалися термічній обробці при температурі більше ніж 45 градусів Цельсія; використовуються в якості сировини в харчовій промисловості;

  • питні вершки - вершки, піддані термічній обробці (як мінімум пастеризації) і розфасовані в споживчу тару; використовуються безпосередньо в їжу і в домашній кулінарії;

  • консервовані вершки - згущені і сухі;

  • збиті вершки виробляються за допомогою інтенсивного перемішування продукту для збільшення об'єму.

Вершки є цінним продуктом харчування, що містить велику кількість вітаміну А і лецитин .

Мы в Twitter Мы в Facebook Мы в VK Мы в Instagram
© 2005-2018,Goods Matrix ®, ТОВ «Гудс Матрикс» Державний патент на винахід N2372656
Політика конфіденційності, Правова інформація, Зворотній зв'язок, Рекламодавцям