Увійти   |  Зареєструватися  |  Допомога  |  Карта каталогу  
Товарна матриця- незалежний Інтернет-каталог ринку товарів масового попиту для споживачів та професіоналів
Приклад: штрих код - 48005870000842 Розширений пошук
Ковбаса сирокопчена "Президентська" нарізка, ТМ "Ювілейний" Преміум", 100 гр.
4823022603488
Харчова добавка "Fisetin з додаванням Cognisetin", 100мг.
0753950002272
Харчова добавка "Порошок MSM з OptiMSM", 250гр.
0753950000766
Капсули "The Very Finest Fish Oil" натуральний лимонний смак, ТМ "Carlson Labs", 240шт.
0088395016325
Капсули "Риб'ячий жир", "Скарби супер-DHA", ТМ "Carlson Labs", 180шт.
0088395015526
Капсули "Червоний ферментований рис", ТМ "California Gold Nutrition", 60шт.
0898220006816
Біологічна добавка "Свіжа бджолиний пилок в гранулах", 454 гр .
0726635820829
Ковбаса сирокопчена "Салямі Австрiйська" 1 сорту, ТМ "Ювiлейний", 400 гр.
4823022603815
Пошук на порталі GoodsMatrix

Skip Navigation Links
Про проект
Каталог товарів
Тематичні розділи товарів
Останні відео-ролики
Комерційні пропозиції
Останні відгуки
Організації
Люди
Бренди
Організації контролю якості
Конкурси
Експертизи
Корисна інформація
Новини продуктового ринку
Аналітичні огляди
Астралогія харчування
Тлумачний словник споживача
Контактна інформація
Тлумачний словник споживача: Вершки
А Б В Г, Ґ Д Е, Є Ж З И, І, Ї К Л М Н О П Р С Т У, Ф Х
Ц Ч, Ш, Щ Ю, Я
В’язь Великдень Висівки Вода дистильована Вода питна
Ванілін Великодні яйця Вівсяна камедь Е411 Вода мінеральна Вода підготовлена
Ваніль Вермут Віскі Вода мінеральна лікувальна Волоський горіх
Ванільний цукор Вершки Вода Вода мінеральна лікувально-столова Вусач
Варенец Вино Вода артезіанська питна Вода мінеральна столова Вустерський соус
Вафлі
Вершки - молочний продукт, який вироблений з молока і (або) молочних продуктів, представляє собою емульсію жиру і молочної плазми і масова частка жиру в якому становить не менше ніж 9 відсотків

Відмінні особливості складу вершків в порівнянні з молоком - більша кількість жиру і меншу кількість води.

Види вершків

  • сирі - вершки, що не піддавалися термічній обробці при температурі більше ніж 45 градусів Цельсія; використовуються в якості сировини в харчовій промисловості;

  • питні вершки - вершки, піддані термічній обробці (як мінімум пастеризації) і розфасовані в споживчу тару; використовуються безпосередньо в їжу і в домашній кулінарії;

  • консервовані вершки - згущені і сухі;

  • збиті вершки виробляються за допомогою інтенсивного перемішування продукту для збільшення об'єму.

Вершки є цінним продуктом харчування, що містить велику кількість вітаміну А і лецитин .

Мы в Twitter Мы в Facebook Мы в VK Мы в Instagram
© 2005-2018,Goods Matrix ®, ТОВ «Гудс Матрикс» Державний патент на винахід N2372656
Політика конфіденційності, Правова інформація, Зворотній зв'язок, Рекламодавцям